Kopi Kucing

Posted on


Sawijining dino gèpèng mertamu ning ngomahé Darno .
Dhèwèkè disuguhi kopi karo Darno.
Sajaké kopine énak tenan,
soalé Darno muja-muji ngalembana marang kopi sing disuguhaké.
gèpèng banjur nyruput kopi amarga penasaran marang rasané.

gèpèng : Iki kopi apa tho kok
rasané rada kecut?

Darno. : Kuwi kopi istimewa, mèh
padha karo kopi luwak sing larang kae.
gèpèng : Woo ngono tho, kopi apa
jenengé ?

Darno : kopi kucing, aku gawé dhéwé

gèpèng : Gawéanmu dhéwé tho, apa sebapé diarani kopi kucing ?

Darno : Sebapé diolah lewat kucing. , Yen kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik
sakdurungne diolah, Yen kopi kucing dipangan kucing
sakdurungé diolah dadi kopi bubuk. Aku pancèn terinspirasi kopi luwak, ning bèn gampang aku nganggo kucing waé.

gèpèng : Kucing doyan kopi pa?

Darno : Ya ora no. kopine tak gerus rada kasar, trus tak campur ikan asin, bar kuwi lagi tak pakakké kucing.

gèpèng wetengé wis mulai mules terus.

Darno : Mengko uèn wis metu bareng taèk kucing, banjur gerusan kopiné disaring, dikumbah terus dipépé nganti garing banjur digiling manèh nganti alus.
Lha iki sampéyan sing pisanan nyubo kopi kucing loh, wong rung tau ana sing tak suguhi kopi kucing. Aku dhéwé arep ngrasakk é ora tegel jé……. Piyé Kang, énak ora rasané ?

gèpèng : ***cuk!!!

diubah seperlunya dari beberapa sumber.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s